Over ons

Sinds de oprichting in 1989 heeft Europe Pallet BV zich ontwikkeld tot één van de meest solide en grootste palletbedrijven op de Nederlandse markt. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Vlaardingen. Echter in 1990 hebben wij gekozen voor het Brabantse Zevenbergen. Vanwege de centrale ligging tussen de Randstad, het groeiende industrieterrein Moerdijk en uiteraard ook de Belgische markt. 

Onze specialisatie is de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte pallets. Daarnaast kopen wij ook uw overtollige pallets op. En zoals onze naam al aangeeft, zijn wij één van de weinige producenten van de welbekende Europallet, met het internationale EPAL keurmerk. 

 

Ons opslag terrein in Zevenbergen beslaat 40.000 vierkante meter, waar wij een immense voorraad pallets herbergen. We hebben continue 350.000 pallets op voorraad staan, uiteraard in alle soorten en maten. 

Vanwege onze gigantische voorraad, eigen productielijn en wagenpark kunnen we altijd binnen 24 uur onze klanten voorzien van de benodigde pallets. Alles is in ons eigen beheer!

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het milieu en maatschappelijk belang hangen sterk samen met hout. We zijn bij Europe Pallet BV dan ook op verscheidene manieren bezig om hier onze bijdrage aan te leveren.